nieuws

Derde integriteitscongres op 15 november

Geen categorie

Het jaarlijkse integriteitscongres voor de vastgoedsector heeft als titel: Een integere vastgoedsector; het kan wél waar zijn. Dit jaar staat integriteit op persoons- en organisatieniveau centraal.

Dagvoorzitter is Maarten Vermeulen, directeur Europa bij RICS. De sprekers zijn Joris Luyendijk, auteur van ‘Dit kan niet waar zijn’, Marjorie Bos, compliance officer bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Jurjan Geertsma, advocaat/partner bij JahaeRaymakers en Jaap ten Wolde, integriteitadviseur en partner bij Ebben Partners die het boek schreef ‘Ik ben integer, jij bent integer’.

Het congres is een initiatief van Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN), Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NeVaP), Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) en Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). De organisaties hebben op het thema integriteit hun krachten gebundeld. Partners van dit congres zijn Forumvast, Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en Stichting VastgoedManagers-Expert (VGME).

Het congres is uitsluitend toegankelijk voor leden van de organiserende partijen én de genodigden van de partners van dit congres. Aan deelname zijn voor hen geen kosten verbonden.

Het congres wordt op 15 november gehouden in De Woonindustrie in Nieuwegein.

 

Reageer op dit artikel