nieuws

Basic Fit breidt verder uit in Nederland

Geen categorie

Basic Fit haar heeft drie nieuwe vestigingen in Alkmaar, Nijmegen en Zeist geopend. De fitnessketen ging medio 2016 naar de beurs, mede om de Nederlandse expansie te bekostigen.

In Alkmaar betreft het de Oosterweezenstraat 215, waar 1.800 m2 is gehuurd. In Nijmegen huurt de fitnessketen 2.200 m2 aan Kerkenbos 1113. En in Zeist neemt Basic Fit 1.650 m2 fitnessruimte in gebruik aan Voorheuvel 9-11. Basic Fit wil het aantal Nederlandse vestigingen van nu ruim 140 de komende jaren verdubbelen. 

Verhuurder Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer (Alkmaar) werd in deze transactie bijgestaan door Creating Retail Parks, Ecorys en Colliers, verhuurder R’Estate (Nijmegen) door Verbeek Bedrijfsmakelaars (IBG) en De Block’s Vastgoed (Zeist) door EVS Vastgoed. Basic Fit werd bij alle transacties bijgestaan door Spring Real Estate.

Reageer op dit artikel