nieuws

Verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar 2016

Geen categorie

Voor de tiende keer organiseert de vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar.

De Vastgoedvrouw van 2016 wordt beoordeeld aan de hand van de volgende criteria: minimaal één jaar werkzaam in het (commerciële) vastgoed, leiderschap, visie, aantoonbare succesvolle resultaten vastgoed, zakelijke en maatschappelijke invloeden betrokkenheid, carrièreverloop, organisatietalent, ambassadeurschap, persoonlijkheid, goede reputatie, dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen. Een jury staat voor de taak om een top drie van de genomineerden samen te stellen en na de stemming de Vastgoedvrouw 2016 te verkiezen. De jury bestaat dit jaar uit Martine Gründemann MRE, directeur G&S Vastgoed en Vastgoedvrouw 2015, ir. Sechmet Bötger, architect Innerarchitecture en Cornélie Arnouts MRE MRICS, advocaat Boekel. De verkiezing zal plaatsvinden in Amsterdam op donderdag 17 november 2016. Nominaties via www.DWIRE.nl vóór 20 oktober. 

Reageer op dit artikel