nieuws

Taxatiebureau zorgvastgoed opgericht

Geen categorie

Juffer Vastgoed en Adviesbureau Zorgvastgoed ABZV hebben het Taxatie Instituut Zorgvastgoed opgericht. Het nieuwe landelijke taxatiekantoor is op 1 oktober vanuit Hilversum van start gegaan.

Taxatiebureau zorgvastgoed opgericht
Verpleegster

Marktpartijen zien zorgvastgoed in toenemende mate als belangrijke beleggingsasset. Het taxatiekantoor moet voorzien in de toenemende vraag naar professionele taxaties van zorgvastgoed zoals woonzorgcentra, gezondheidscentra en ziekenhuizen. Het bedrijf taxeert voor beleggers en financiers, instellingen en corporaties, overheden en toezichthouders.

De initiatiefnemers van het instituut signaleren de behoefte aan extra verdieping van de taxatierapporten. In aanvulling op de taxatiestandaard maakt Taxatie Instituut Zorgvastgoed een analyse van de zorgexploitatie teneinde een inschatting te maken van het debiteurenrisico. Het exploitatiegebonden karakter van zorgvastgoed wordt daarmee onderkend. Het instituut is niet verbonden aan een makelaarskantoor; uniek volgens de oprichters.

Reageer op dit artikel