nieuws

Messemaeckers van de Graaff verlaat ASR

Geen categorie

Jeroen Messemaeckers van de Graaff, directeur bij ASR Vastgoed Projecten, zal ASR per 31 december 2016 verlaten. Hij gaat zich als zelfstandig ontwikkelaar van binnenstedelijk vastgoed vestigen.

Messemaeckers van de Graaff verlaat ASR

Messemaeckers van de Graaff (46) heeft sinds 2001 in diverse functies voor ASR Vastgoed Ontwikkeling gewerkt en was betrokken bij een groot aantal projecten, waaronder Mahler IV Amsterdam, Scheveningen Haven, Winkelcentrum Waddinxveen en het Enka-terrein Ede. De laatste jaren was hij vooral zichtbaar als directeur van het multifunctionele project Leidsche Rijn Centrum (LRC).

Omdat ASR sinds de verkoop van de ontwikkeltak aan MRP overgebleven vastgoedontwikkelactiviteiten afbouwt en de grote wijzigingen in de planontwikkeling van LRC zijn voltooid en op de rit staan, heeft Messemaeckers in goed overleg besloten zijn carrière als zelfstandig ontwikkelaar buiten ASR voort te zetten.

Het projectteam van Leidsche Rijn Centrum bestaat uit Rogier Hendriks (Commercieel), Arthur IJsseldijk (Wonen), Kees Jan van der Zee (Realisatie) en Jos Alfrink van Vesteda Project Ontwikkeling. Zij zullen onder aansturing van Richard Lokhorst de dagelijkse leiding van het project verder op zich nemen. Dick Gort, ceo ASR Vastgoed, en Mehmet Özsoy, manager Finance & Risk bij ASR Vastgoed Projecten, zullen plaatsnemen in de stuurgroep.

Reageer op dit artikel