nieuws

Frits Vervoort nieuwe cfo Vesteda

Geen categorie

Participanten van Vesteda hebben ingestemd met de benoeming van Frits Vervoort als cfo van Vesteda. Samen met ceo Gertjan van der Baan zal hij per 1 november de statutaire directie van Vesteda vormen.

Rob Vroom, die het afgelopen jaar de functie van interim-cfo vervulde, blijft tot januari 2017 aan om een goede transitie te waarborgen en enkele projecten af te ronden. Frits Vervoort heeft uitgebreide achtergrond in finance en management en ruim tien jaar ervaring als cfo. Zo was hij onder andere vanaf 2001 tot de overname door Randstad in 2008, cfo en lid van de board of management van Vedior.

In de meest recente jaren was Frits Vervoort cfo en lid van de executive board van Grontmij, waar hij na de overname door Sweco in oktober 2015 tot mei 2016 betrokken bleef bij het integratieproces. Als cfo van Vesteda wordt Frits Vervoort verantwoordelijk voor accounting, control & reporting, risk, legal/compliance, operations, it and treasury.

Reageer op dit artikel