nieuws

Beheerportefeuille PropertyView groeit naar 2,3 miljard

Geen categorie

PropertyView vastgoedmanagement heeft haar beheerportefeuille sinds medio 2015 zien groeien van ongeveer 1,75 miljard euro naar meer dan 2,3 miljard euro.

Dat meldt de administratief en technisch vastgoedmanager in een persbericht. De groei is met name te danken aan twee niet nader genoemde institutionele beleggers die het technisch en administratief beheer bij PropertyView hebben ondergebracht. De beheerde portefeuille omvat ruim 2,2 miljoen vierkante meter aan kantoren, winkels en bedrijfsruimten. 

PropertyView heeft zijn personeelsbestand in deze periode vergroot van 27 naar veertig medewerkers. De vastgoedmanager heeft kantoren in Haarlem en Rosmalen. PropertyView beheert portefeuilles voor een groot aantal institutionele beleggers uit binnen- en buitenland. Voor een aantal beleggers stelt het bedrijf ook conceptjaarrekeningen op.

Reageer op dit artikel