nieuws

Twee nieuwe partners Stibbe

Geen categorie

Ingmar de Groot (real Estate & construction) en Rein van Helden (banking & finance) worden per 1 januari 2016 tot partner benoemd in de Amsterdamse praktijk van advocaten- en notarissenkantoor Stibbe.

Twee nieuwe partners Stibbe

Beiden zijn op dit moment als senior associate aan het kantoor verbonden. Met deze benoemingen realiseert Stibbe een verdere versterking van zijn financiële en vastgoedpraktijk. De Groot (41) adviseert zijn cliënten op het gebied van bouwrecht en commerciële projectontwikkelingen. Hij is expert op het gebied van bouwcontracten, gebiedsontwikkeling, contracten rond publiek-private samenwerking en financieringen en complexe vastgoedtransacties. Daarnaast staat hij zijn cliënten regelmatig bij in bouw- en vastgoedgerelateerde conflicten voor de rechtbank en arbitragecommissies.

Rein van Helden (34) adviseert financiële instellingen, nationale en internationale cliënten over bank- en financieringstransacties. Hij heeft brede ervaring met gesyndiceerde leningen, overnamefinancieringen, vastgoedfinancieringen, securitisaties en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast adviseert hij cliënten over herstructureringen, onder andere van openstaande schulden. Hij werkte drie jaar vanuit de vestiging van Stibbe in Londen.

Reageer op dit artikel