nieuws

Jaarprijs ASRE voor Mailkel Ruhl

Geen categorie

De Amsterdam School of Real Estate Jaarprijs is toegewezen aan Maikel Ruhl voor zijn scriptie “De selectie van een ontwikkelstrategie bij vastgoedontwikkeling. Toetsing van een risicoprofiel aan een risicoattitude”.

Jaarprijs ASRE voor Mailkel Ruhl

De Kohnstamm Bokaal voor beste docent in de Master of Real Estate (MRE) in het studiejaar 2015 ging naar professor Arnoud Boot. Boot is door MRE-studenten reeds vijf maal eerder tot docent van het jaar gekozen.

Op donderdag 22 oktober behaalden zeventien MRE-afgestudeerden hun mastergraad aan de Amsterdam School of Real Estate. Uit handen van prof.Peter van Gool namen de Masters of Real Estate hun diploma in ontvangst. De feestelijke plechtigheid vond plaats in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam. Na deze Graduation Day heeft de MRE 830 afgestudeerden.

Reageer op dit artikel