nieuws

Fakton Valuation lid NVM

Geen categorie

Fakton Valuation is lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Maandagavond werden taxateurs André Deleroi en Simon Benus persoonlijk lid en beëdigd.

Dat meldt Fakton Valuation. Sinds januari 2015 bestaat het Rotterdamse vastgoedbedrijf uit verschillende businessunits, te weten Fakton Consultancy, Fakton Executives, Fakton Capital en Fakton Valuation.

Het team van Fakton Valuation taxeert gronden, (her)ontwikkelprojecten, woningen, commercieel onroerend goed, exploitatiegerelateerd vastgoed en portefeuilles waarbij het gebruikmaakt van specifieke NVM-transactie- en marktdata.

Fakton-taxateur Sake van den Berg is in het verleden al lange tijd NVM-lid geweest en is destijds beëdigd. Voor taxateur André Deleroi is het lidmaatschap een uitbreiding op zijn status als CIS HypZert (MLV)-taxateur in Duitsland. Hiermee heeft Deleroi het recht om de Mortgage Lending Value (MLV) van Nederlands vastgoed voor Pfandbriefbanken te bepalen.

Alle taxateurs van Fakton Valuation zijn ingeschreven als RICS Registered Valuer en Fakton is gecertificeerd als RICS Regulated Firm.

Reageer op dit artikel