nieuws

Duurste woningen VS in Californië

Geen categorie

Het postcodegebied met de duurste woningen in de VS is Atherton in Californië. De helft van de woningen kost er meer dan 10 miljoen dollar.

Duurste woningen VS in Californië

Dat meldt Top Ten Real Estate Deals. Sillicon Valley is de meest dure woningmarkt in de VS met drie vermeldingen in de top-10. Nummer 2 in de top 10 is Sagaponack met een mediaanprijs van 7,4 miljoen dollar en nummer 3 is postcode 10012 in Manhattan, New York City met een mediaanprijs van 7,3 miljoen dollar.

De duurste woning van de VS is terug op de markt. Deze woning is gemodelleerd naar het kasteel van Versailles. De vraagprijs is nu 159 miljoen dollar. De vorige vraagprijs bedroeg 139 miljoen dollar. Het kasteel staat in Hillsboro, Florida.

Reageer op dit artikel