nieuws

Alexander Bicker wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2015

Geen categorie

Alexander Bicker van Bicker Vastgoed heeft de Vastgoedmarkt Golf Trophy 2015 gewonnen. Dit jaarlijkse invitatiegolftoernooi vond dit jaar voor de zeventiende keer plaats op golfbanen rond de Spaanse stad Marbella.

Alexander Bicker wint Vastgoedmarkt Golf Trophy 2015

Bicker sloot zaterdag 7 november 2015 de tweede spelronde af op de uitdagende golfbaan Los Arqueros met een eindscore van 65 punten. Hij toonde daarmee overmacht door het voorbijstreven van de nummers twee en drie, respectievelijk Mark McLaughlin (Valad) en Hans Gosewehr (Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten). Een dag eerder had Bicker met een score van 34 punten al bijzonder goed gespeeld op de fraaie golfbaan La Quinta. Net als in 2014 was de totaalscore van de laatste twee speeldagen bepalend voor de eindstand.

Op donderdag 5 november werd direct na aankomst in Marbella afgeslagen op golfclub Marbella Golf met de spelvorm Texas Scramble, waarbij de groep uitgenodigde vastgoedprofessionals in teams tegen elkaar streed. De zege ging naar het team van captain Feike Siewertz van Reesema (Siewertz Beleggingen). Zijn teamleden waren Cuno van Steenhoven (voorheen DTZ) en Johannes van Bentum (Vastgoedmarkt).

Op zaterdag ging de prijs voor de neary – de afslag die het dichtst de pin nadert – op hole 16 van Los Arqueros naar Feike Siewertz van Reesema (Siewertz Beleggingen). Hij sloeg tot op 4 meter van de hole, gevolgd door een fraaie birdie. De prijs voor de longest ging op hole 18 naar Paul Jansen (NSI) na een zeer goede slag op hole 18 (uphill) van 230 meter.

De prijs voor Lady of the Tournament ging net als vorig jaar naar Ans de Wijn (Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting). De leiding van het toernooi was in handen van Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum en accountmanager Jan Vlastuin.

 

De groep in Vastgoedmarkt-tenue op de tweede speeldag. Winnaar 2014 Hans Gosewehr houdt de wisselbokaal vast.

Jan Vlastuin (links) feliciteert Vastgoedmarkt Golf Trophy 2015-winnaar Alexander Bicker met zijn winst. 

Reageer op dit artikel