nieuws

IVBN verlengt inzendingstermijn scriptieprijs

Geen categorie

De inzendingstermijn voor de IVBN Scriptieprijs is verlengd tot 8 december. Op 8 maart 2016 zullen de genomineerden hun inzendingen presenteren en wordt de winnaar bekend.

In aanmerking komen afstudeerscripties van universitaire masteropleidingen en vastgoedgerelateerde postacademische of post-HBO masteropleidingen (studiejaar 2014/2015). Cor Worms is de juryvoorzitter.

Na de uitreiking is er een themabijeenkomst over vernieuwing en innovatie in de vastgoedsector. Daarbij presenteert Doug Herzbrun, global head of research bij CBRE Global Investors, zijn onderzoek naar de disrupties voor de vastgoedsector. Meer informatie over het programma is binnenkort te vinden op de website van IVBN. Aanmelden kan via info@ivbn.nl.

Reageer op dit artikel