nieuws

Brits warenhuis opent shop-in-shops in Bijenkorf

Geen categorie

De Britse warenhuisketen John Lewis gaat zeven winkels openen in Bijenkorf-warenhuizen. Nederland is de eerste nieuwe Europese bestemming.

Dat maakte de luxe warenhuisketen op 11 november bekend. De Britse formule met 45 warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk zoekt internationaal expansie. In Azië zijn al warenhuizen geopend. Nederland is het eerste land in continentaal Europa waar John Lewis uitbreidt. Het gaat vooralsnog om shop-in-shops.  

Voorjaar 2016 moeten de eerste winkels openen in Bijenkorf-warenhuizen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Eind 2016 moeten er shop-in-shops komen in Eindhoven en Utrecht, in 2017 gevolgd door Amstelveen en Maastricht. In de winkels zal John Lewis onder meer woonaccessoires van het eigen merk verkopen.

Reageer op dit artikel