nieuws

Toneelvoorstelling in Millennium Tower Amsterdam

Geen categorie

Commerz Real heeft in kantoorgebouw Millennium Tower in Amsterdam kosteloos ruimte beschikbaar gesteld aan de Stadsschouwburg van Amsterdam en acteursgroep Wunderbaum voor een toneelvoorstelling.

Toneelvoorstelling in Millennium Tower Amsterdam

Dat meldt adviseur CBRE. Het ging om de auditieve voorstelling Helpdesk. Deze voorstelling is na de première in gebouw De Rotterdam van 28 september tot en met 3 oktober te zien geweest in de Amsterdamse Millennium Tower. 

Eigenaar Commerz Real heeft al eerder presentaties gefaciliteerd en zal in de toekomst vaker de samenwerking aangaan met culturele en vernieuwende partijen. Op deze manier kan de kantoorruimte die momenteel niet is ingevuld optimaal benut worden. Daarnaast kunnen culturele instellingen die vaak beschikken over minimaal budget toch hun voorstellingen tonen.

Multi-tenantgebouw Millennium Tower van bijna 100 meter hoog heeft een totaal vloeroppervlak van 39.000 m2 en is grotendeels verhuurd aan Reed Elsevier. De entree is volledig vernieuwd en huurders kunnen gebruikmaken van een fitnessruimte en The Bakery Café. Er is momenteel nog 14.800 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het verhuurteam van Millennium Tower bestaat uit JLL, DTZ Zadelhoff en CBRE.

Reageer op dit artikel