nieuws

Provast-partner Van der Weide treedt terug

Geen categorie

Frank van der Weide treedt per 1 januari terug als partner bij Provast. Van der Weide gaat met pensioen. Hij was ruim 25 jaar verbonden aan Provast, sinds 1990 als partner.

Provast-partner Van der Weide treedt terug

Van der Weide (1950) begon zijn carrière als civiel ingenieur bij ingenieursbureau UOB, het toenmalige ingenieursbureau van HBM, later opgegaan in BAM. Vanaf 1982 was hij als projectleider bij HBM verantwoordelijk voor de bouw van diverse werken, waaronder de bouw van Holiday Inn te Amsterdam. In 1988 stapte hij over naar Provast. Een paar projecten uit de lange reeks nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten waar Van der Weide sinds hij bij Provast in dienst kwam aan werkte, zijn Park Veursehout, De Hogenhout, OPCW, CentreCourt, Prinsenhof, de Monarch en recentelijk Amadeus in Den Haag.

Reageer op dit artikel