nieuws

Fris breidt activiteiten en kantoorruimte uit

Geen categorie

Fris Investment Care huurt wegens de toestroom van nieuwe opdrachtgevers 300 meter extra in de Margriet Toren in Amsterdam Zuidoost. De dienstverlener beschikt inmiddels over een kleine 1.000 m2 vloeroppervlak op deze locatie.

Fris Assurantiën, nu nog gevestigd in Zaandam, wordt eveneens gehuisvest in de Margriet Toren. De toren nabij de arena is uitgegroeid tot de hoofdvestiging van de Fris Groep, waar Fris Investment Care, Fris Vastgoed Management, Fris Bedrijfsmakelaars, Fris Research & Consultancy en straks dus ook Fris Assurantiën zijn gevestigd. Er zijn 48 personen werkzaam.

Door het bundelen van de multidisciplinaire dienstverlening neemt de efficiëntie en de integrale kwaliteit van de dienstverlening verder toe, verwacht het bedrijf. Ook stroomlijnde Fris Investment Care het afgelopen half jaar zijn interne organisatie en implementeerde de groep het property management systeem van Yardi. Hiermee is Fris Investment Care klaar om verder te groeien.

Reageer op dit artikel