nieuws

Nieuwe website Stichting VvE Belang online

Geen categorie

Gisteren 4 december is de nieuwe website van de Stichting VvE Belang officieel gelanceerd. Op de site kunnen de ongeveer 125.000 Verenigingen van Eigenaars (VvE) in Nederland, individuele appartementseigenaars, vastgoedmanagers en andere betrokkenen relevante informatie vinden.

Een deel van de site is gereserveerd voor actuele ontwikkelingen. Daar is ook te zien met welke specifieke zaken VvE Belang zich bezighoudt: modernisering van wet- en regelgeving, voortzetting van de BTW-verlaging op onderhoud en de mogelijkheden voor VvE’s om subsidies te krijgen voor bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. Via het VvE Energieloket kunnen VvE’s en appartementeneigenaren inzicht krijgen in energiebesparingsmogelijkheden en het gebruik van duurzame energie.

Reageer op dit artikel