nieuws

Nieuwe traineegroep DTZ Zadelhoff

Geen categorie

Afgelopen maand startte een tweede traineegroep bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff. De nieuwe lichting bestaat uit 19 trainees, die recentelijk zijn afgestudeerd of enkele jaren werkervaring hebben.

In maart van dit jaar startte ook al een traineegroep met 16 trainees. DTZ Zadelhoff werft nog volop jong talent voor meerdere vacatures op de verschillende vestigingen in Nederland. Tijdens het traineeprogramma, dat een jaar duurt, worden de talentvolle starters bij hun dagelijkse werkzaamheden getraind, begeleid en voorbereid op een succesvolle carrière in het vastgoed. Gedurende het opleidingstraject krijgen ze verschillende inhoudelijke trainingen en cursussen. Vakken als bouwkunde, waarderingstechnieken, makelaardijleer en ethiek komen aan bod, maar er is ook aandacht voor commerciële vaardigheden, presentatietechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Bij de start worden trainees direct gekoppeld aan een ervaren medewerker die tijdens het opleidingstraject ook mentor is.

Reageer op dit artikel