nieuws

Nieuwe property manager Palmer Capital in Slowakije

Geen categorie

De directie van Palmer Capital Fondsenbeheer in Deventer heeft Zbereko aangesteld als property en facility manager van het vastgoed in Slowakije in de portefeuille van het Palmer Capital Emerging Europe Property Fund. De aanstelling van deze nieuwe manager levert een jaarlijkse kostenbesparing op van 100.000 euro, die rechtstreeks ten gunste komt van de aandeelhouders.

Zbereko werd geselecteerd na een biedingsprocedure waaraan zeven partijen hebben deelgenomen. De keuze viel op deze partij vanwege onder meer de geboden prijs en omdat het bedrijf is gevestigd in Kosice, de stad in Slowakije waar het Property Fund de grootste exposure heeft. De property- en facility managementdiensten worden per 1 januari 2014 door Zbereko overgenomen. Het huidige contract met MEI Property Services (MPS) in Slowakije loopt af op 31 december 2013.

Het assetmanagement van het Property Fund in Slowakije blijft in handen van Palmer Capital Czech Republic, dat een medewerker voor 50 procent van zijn werktijd in Kosice zal stationeren.

Reageer op dit artikel