nieuws

Gertjan van der Baan bestuursvoorzitter Vesteda

Geen categorie

Gertjan van der Baan wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van Vesteda Investment Management. Hij vormt vanaf 1 januari 2014 de statutaire directie met Luurt van der Ploeg, financieel directeur en nu nog waarnemend directeur van de woningbelegger.

Gertjan van der Baan bestuursvoorzitter Vesteda

Van der Baan (1968) was tot medio 2013 ruim tien jaar bestuursvoorzitter van Nagron (Nationaal Grondbezit). Nagron is onderdeel van de Rotterdamse Van Herk Groep, waarvan Van der Baan sinds 2009 ook bestuursvoorzitter was. Vóór zijn tijd bij Van Herk werkte hij bijna negen jaar in het vakgebied corporate finance bij Kempen & Co. Van der Baan studeerde af als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Reageer op dit artikel