nieuws

Excellent Concept Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Geen categorie

Tijdens de manifestatie De Voorsprong verleende de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen het predicaat Excellent Concept aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling voor haar flexibele woningconcept Optio. Van Wanrooij is hiermee slechts één van negen partijen die landelijk dit predicaat mogen voeren.

Excellent Concept Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Dat meldt de bouwonderneming. Om onderscheid te maken in de conceptaanbieders in Nederland, heeft de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen sinds kort het predicaat Excellent Concept in het leven geroepen. Dit predicaat helpt opdrachtgevers om te bepalen of conceptaanbieders betrouwbaar zijn in het nakomen van hun beloftes. Wie in aanmerking wil komen voor het predicaat wordt door de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen getoetst middels de predicatierichtlijn Excellent Concept. Van Wanrooij werkt al vijf jaar met ‘Optio, het flexibele woningconcept’. Inmiddels zijn hiermee meer dan 1.500 woningen ontwikkeld en gerealiseerd. 

Reageer op dit artikel