nieuws

Cornélie Arnouts partner bij Boekel De Nerée

Geen categorie

Cornélie Arnouts (33) is per 1 januari 2014 benoemd tot partner bij Boekel De Nerée Advocaten en Notarissen. Het aantal partners komt daarmee op 28 in totaal.

Cornélie Arnouts partner bij Boekel De Nerée

Arnouts begon in 2005 bij Boekel als advocaat-stagiaire. Zij heeft inmiddels een advies- en procespraktijk opgebouwd, waarin de nadruk ligt op vastgoedtransacties en koop- en huurrecht voor onder meer Nederlandse en Duitse cliënten. Daarnaast is Arnouts gespecialiseerd in beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht, in het bijzonder van notarissen, makelaars en advocaten. Met enige regelmaat publiceert ze in vakbladen als Vastgoedmarkt. Ook doceert Arnouts bij onder andere de Makelaarsvereniging Amsterdam en Platform31. Onlangs rondde zij de opleiding MRE aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) succesvol af met een scriptie over het conceptwetsvoorstel Huurkoop onroerende zaken. Zij kreeg daarvoor op 28 november de ASRE Jaarprijs uitgereikt. Verder is Arnouts lid van verschillende verenigingen, waaronder de Vereniging van Huurrecht advocaten, het Young Urban Land Institute, Fresh Professionals, de European Lawyers Association en DWire.

Frederieke Leeflang, bestuursvoorzitter bij Boekel De Nerée over de nieuwe partner van het kantoor: ‘Cornélie is altijd positief en ze laat zich door niets of niemand tegenhouden. Ze heeft op haar eigen wijze haar vastgoedpraktijk opgebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat het een verder succes gaat worden. Ik ben er trots op haar te mogen verwelkomen als partner bij ons kantoor.’

Reageer op dit artikel