nieuws

Zes nominaties voor NRW Jaarprijs 2014

Geen categorie

De jury van de NRW Jaarprijs 2014 heeft zes winkelcentra genomineerd. Op alfabetische volgorde van plaatsnaam zijn dit Banne Centrum in Amsterdam-Noord (ingezonden door AM en Rochdale), Mercurius in Assen (CBRE Global Investors en CBRE), Kleiweg 24/48 in Gouda (Redevco Nederland), Marsmanplein in Haarlem (Leyten en Van der Vorm vastgoed), Centrumplan Schaesberg in Landgraaf (Synchroon) en Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel (CBRE & Bouwbedrijf Pennings).

Zes nominaties voor NRW Jaarprijs 2014

De NRW Jaarprijs wordt op 9 april 2014 voor de 25e keer uitgereikt. De jury bestaat uit voorzitter Ron Cijs (PlusPoint), de leden Paul Bringmann (La Place), Richard Dallinga (HB Capital), Françoise Dechesne (MAB Development), Caroline Kievit (Droste Corio), Marcel Reinartz (RMA) en John Vos (Blokker) en de externe deskundigen Hildegard Assies (Urban Retail), Krein Bons (Van Haren), Cees van der Goes (Buro van der Goes), Willem Krzeszewski (Staedion), Jos Sentel (Third Place) en Rick Zijderveld (gemeente Den Haag).

Reageer op dit artikel