nieuws

Oprichting Corporate Real Estate Federatie

Geen categorie

Vijf adviesorganisaties op het gebied van corporate real estate hebben de Corporate Real Estate Federatie (CREF) opgericht. De nieuwe, onafhankelijke federatie wil organisaties en instellingen informeren over corporate vastgoed en aanverwante onderwerpen.

Oprichting Corporate Real Estate Federatie

Op termijn moet het een vooraanstaand, onafhankelijk kennisinstituut worden voor de ontwikkeling van het vakgebied en de bevordering van de professionaliteit op het gebied van corporate real estate in Nederland.

Een van de aandachtsgebieden wordt de introductie van een nieuw model huurovereenkomst voor kantoorruimte, als alternatief voor het ROZ-huurcontract. Het doel is een model dat ook tegemoetkomt aan de belangen van huurders van vastgoed, aldus de CREF. De initiatiefnemers van de Corporate Real Estate Federatie zijn AOS Studley, AT Osborne, Procore, Redept en Twynstra Gudde.

Reageer op dit artikel