nieuws

Jos Theunissen is Corporate Vastgoedmanager 2013

Geen categorie

Jos Theunissen van SAP Business Service in Utrecht is door de sectie Benelux van de internationale beroepsvereniging CoreNet Global uitverkozen tot Corporate Vastgoedmanager van het Jaar. Theunissen is bij de Duitse softwareleverancier SAP werkzaam als head of Merger and Acquisitions Global Facility.

Jos Theunissen is Corporate Vastgoedmanager 2013

Tot de overname van Sybase door SAP was hij verantwoordelijk voor alle Sybase-kantoren in veertien verschillende Europese landen. Vanaf begin 2012 gaf Theunissen leiding aan de integratie van de Sybase- en Ariba-faciliteiten in SAP in de regio Emea (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

‘Theunissen is een leider van grote klasse als het gaat om toekomstgericht denken van corporate vastgoedmanagers’, sprak CEO Angela Chain van CoreNet Global lovend tijdens de prijsuitreiking. CoreNet Global is de internationale beroepsvereniging van corporate vastgoedmanagers. De organisatie heeft 8.000 leden. De winnaars van alle secties uit de hele wereld werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarbijeenkomst in Las Vegas.

Reageer op dit artikel