nieuws

Goodman ontwikkelt Pools distributiecentrum Amazon

Geen categorie

Logistiek vastgoedonderneming Goodman ontwikkelt voor e-commercebedrijf Amazon een distributiecentrum in Wroclaw. Dit nieuwe gebouw wordt het grootste vrijstaande logistieke gebouw in Polen en zal in recordtijd worden gebouwd om aan de eisen van Amazon te voldoen. De transactie is de grootste tot nu toe voor een logistiek gebouw in Centraal-Europa.

Goodman ontwikkelt Pools distributiecentrum Amazon

Het eerste distributiecentrum van Amazon in Polen heeft een oppervlak van 95.000 m2. De bouw is in oktober begonnen. Naar verwachting zal het distributiecentrum in de tweede helft van 2014 volledig operationeel zijn. Amazon denkt hiermee 2.000 banen voor de lange termijn te creëren, plus 3.000 tijdelijke banen om de pieken in het feestseizoen op te vangen. Sinds 2006 heeft Goodman meer dan 900.000 m2 ontwikkeld voor Amazon. Het betreft elf projecten in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Reageer op dit artikel