nieuws

‘Doorstart FRS België kan niet lang wachten’

Geen categorie

Overnamekandidaten die geïnteresseerd zijn in de failliete winkels van Free Record Shop (FRS) België, moeten snel handelen. Het lukt de curatoren niet om de 68 filialen in Vlaanderen en Wallonië nog ‘weken of maanden’ open te houden, liet curator Peter Verstraeten van CLVD Advocaten donderdag weten.

‘Doorstart FRS België kan niet lang wachten’

Samen met de andere curatoren heeft hij besloten de winkels van de deze week failliet verklaarde keten in ieder geval nog tot zondag geopend te houden. Er wordt momenteel onderhandeld met leveranciers om de winkels weer te kunnen bevoorraden. De curatoren hopen op een snelle doorstart. Volgens Verstraeten hebben zich al verschillende partijen gemeld. ‘Blijkbaar is er nog wel markt voor de winkels.’ Bij de Belgische vestigingen van FRS werken in totaal 230 medewerkers.

Reageer op dit artikel