nieuws

CBRE Hotels lanceert Benelux-team

Geen categorie

CBRE Hotels Emea lanceert vandaag 8 november haar nieuwe full service hotel-adviesteam in de Benelux. Het team opereert vanuit de kantoren van CBRE in Amsterdam en Brussel en wordt aangestuurd door Jan Steinebach.

Steinebach (41) richtte tien jaar geleden Bricks and Brains op, zijn eigen adviesbureau voor hotelvastgoed. ‘Ik denk dat er veel synergie en voordelen komen uit het samengaan van het indrukwekkende netwerk van CBRE en mijn eigen netwerk,’ aldus Steinebach.

Derek Gammage, managing director, CBRE Hotels Emea: ‘De Benelux is een belangrijke regio in de eurozone en biedt diverse kansen voor beleggers, operators en ontwikkelaars met interesse in hotelvastgoed. Met het versterken van de hotelexpertise, heeft CBRE een stevige positie om in te spelen op de dynamiek en behoeften van deze belangrijke spelers in de sector.’

Volgens Marco Hekman, CEO CBRE Nederland en chairman Emea Capital Markets, zal de komst van Steinebach zorgen voor een versnelde ontwikkeling van het Nederlandse hotelteam.

Reageer op dit artikel