nieuws

Jan Veuger lector Maatschappelijk Vastgoed

Geen categorie

Jan Veuger wordt dinsdag 29 oktober door het college van bestuur van de Hanzehogeschool Groningen geïnstalleerd als lector Maatschappelijk Vastgoed. Het lectoraat is verbonden aan het Kenniscentrum NoorderRuimte en het Instituut voor Bedrijfskunde van de hogeschool.

Jan Veuger lector Maatschappelijk Vastgoed

Onder maatschappelijk vastgoed vallen gebouwen of terreinen met een publieke functie, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn, maatschappelijke opvang en/of (medische) zorg. Het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed richt zich op het begrijpen en operationaliseren van de waarde van dit vastgoed

Veuger (1966) rondde zijn studie Master of Real Estate (MRE) in 2006 af met een onderzoek naar het governance-beleid van een woningcorporatie en de samenhang van (kwaliteits)instrumenten. Hij won daarmee dat jaar de titel van beste student MRE. Naast lector Maatschappelijk Vastgoed is Veuger directeur van Corporate(c)Real Estate management, lid van het Committee of Quality Certificates bij het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) en toezichthouder bij vier verschillende regionale maatschappelijk organisaties op het gebied van onderwijs, jeugd- en ouderenzorg.

Reageer op dit artikel