nieuws

CBRE GI koopt Pools logistiek centrum

Geen categorie

Fondsbeheerder CBRE Global Investors heeft voor ongeveer 30 miljoen euro een logistiek centrum in Warschau gekocht van Akron Investment Central Europe II. De logistieke faciliteit is aangekocht voor het Pan European Core Fund (PEC Fund).

CBRE GI koopt Pools logistiek centrum

Het zogeheten Manhattan Business & Distribution Centre beslaat 29.000 m2 logistieke ruimte en 11.500 m2 kantoorruimte. Het complex telt twaalf huurders en ligt strategisch op 2 kilometer afstand van Frederic Chopin International Airport, de grootste luchthaven van Polen. Tot de huurders behoren onder andere Konica-Minolta, Xerox en FujiFilm.

Het is de tweede acquisitie van het PEC Fund in de Poolse hoofdstad. In december 2012 werd het Warsaw Distribution Centre verworven.

Reageer op dit artikel