nieuws

Winkelcentrum Parade krijgt eervolle vermelding van ICSC

Geen categorie

Winkelcentrum Parade in Nootdorp heeft tijdens de bijeenkomst van de ICSC, de International Council of Shopping Centers, in Rome een eervolle vermelding gekregen in de categorie Nieuwe kleine winkelcentra.

De jury noemde de Parade, een ontwikkeling van ING Real Estate, een waardevolle inspiratie voor andere projecten, onder andere door de integratie van oud en nieuw en de aanwezigheid van veel lokale ondernemers. Ook de bijzondere architectuur en het intensief ruimtegebruik dat gepaard gaat met knusheid en een intieme uitstraling, noemde de jury als criteria voor zijn keuze voor Parade. Parade heeft zeventig winkels met een gezamenlijk oppervlak van 16.000 m2 en bestaat verder uit 150 woningen en een bovengrondse parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is een ontwerp van Soeters Van Eldonk Ponec Architecten. Het centrum is verkocht aan ING Real Estate Investment Management.

Reageer op dit artikel