nieuws

winkelcentrum hoochwoert bijna verhuurd

Geen categorie

De bouw van het centrumplan Hoochwoert in Woerden bevindt zich in een afrondende fase.

Op 14 september 2006 wordt het project officieel voor het publiek geopend. Inmiddels is meer dan 80 procent van de beschikbare 9.000 m2 winkelruimte verhuurd. Gecontracteerde bedrijven zijn onder meer Hema, C&A, Kruidvat, Xenos, Knijff mode, Juwelier Duvolee, Koko Mode, De Hypotheker en makelaar Aka Vastgoed. Ontwikkelaar Multi Vastgoed is in een afrondende fase met een aantal kandidaten voor de resterende winkelruimtes. Het plan Hoochwoert omvat behalve 9.000 m2 winkels ook horeca, 86 appartementen en een parkeergarage voor 510 auto’s. Eigenaar van Hoochwoert is Interpolis Vastgoed die het project heeft verworven voor Stichting Pensioenfonds Rabobankorganisatie. Het concept van het plan is van T+T Design uit Gouda.

Reageer op dit artikel