nieuws

white estate realiseert duits retailproject

Geen categorie

Onlangs heeft White Estate Investments uit Amsterdam een retailobject gerealiseerd in de Duitse plaats Bad Säckingen, vlakbij de Zwitserse grens.

Het ontwikkelingsproject was eind 2005 rechtstreeks van de ontwikkelaar aangekocht en werd onlangs opgeleverd.Het object is gebouwd op een herkenbare locatie, gelegen aan een drukke doorgangsweg. Het bestaat uit een bouwmarkt (8.640m2) met een geïntegreerde Getränkemarkt (860m2) en is voorzien van 240 parkeerplaatsen. Huurder is Toom Baumarkt die, met een jaaromzet van meer dan 1,5 miljard euro en 250 winkels verspreid over heel Duitsland, tot de grotere bouwmarktorganisaties in Duitsland behoort. De gemiddelde Toom Baumarkt heeft een vloeroppervlakte van 4.600m2. Toom Baumarkt is een dochteronderneming van de REWE Groep, een internationale handelsonderneming met een omzet van meer dan 40,54 miljard euro in heel Europa. Het huurcontract met Toom Baumarkt heeft een termijn van 18 jaar.

Reageer op dit artikel