nieuws

white estate koopt kantoortoren in krakau

Geen categorie

White Estate Investments heeft de markante kantoortoren Cracovia Business Center in het Poolse Krakau aangekocht.

Het gebouw is gelegen op toplocatie, midden in het economische centrum van deze stad. Cracovia Business Center omvat in totaal ongeveer 19.048 m2 bruto vloeroppervlakte en is verhuurd aan BPH Bank. De toren omvat twintig verdiepingen en is ongeveer 100 meter hoog. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. De jaarhuur bedraagt in totaal 3,5 miljoen euro. De transactie vond vandaag plaats. Door het monumentale karakter van Krakau is dit gebouw de enige high-rise van deze stad. Krakau is met ruim 1 miljoen inwoners de tweede stad van het land en staat bekend als de universiteitsstad van Polen. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Wenen, Praag, Kiev en Bratislava hebben vele internationale bedrijven hier hun hoofdkantoor voor Midden- en Oost-Europa gevestigd.

Reageer op dit artikel