nieuws

vijfde jongerenvastgoedclub opgericht

Geen categorie

In navolging van Rotterdam (JOR), Amsterdam (JOA), Utrecht (JOU) en Brabant (JOB) is vrijdag de vijfde vereniging voor jonge vastgoedprofessionals opgericht; Jong Onroerend Goed Den Haag (JOH).

JOH zal deel gaan uitmaken van een inmiddels landelijk netwerk voor jonge vastgoedprofessionals (tot en met 35 jaar) uit verschillende disciplines van het vastgoed.Doelstelling van de vijf verenigingen is het bieden van een regio gebonden platform waar op een informele manier kennis en informatie uitgewisseld wordt over het vakgebied vastgoed. Dit zal vanuit verschillende invalshoeken gebeuren. Om de vereniging zo breed mogelijk te houden wordt per bedrijf en per branche een beperkt aantal personen toegelaten. De activiteiten van de verenigingen zullen bestaan uit het organiseren van excursies, projectbezoeken, lezingen en seminars. Ook zullen de verenigingen mee denken over actuele maatschappelijke ontwikkelingen.De JOH zal zich richten op de regio Den Haag. Het bestuur wordt gevormd door Thom de Wit (voorzitter), Kelly Regterschot ( penningmeester) en Peter van Swam (secretaris). Informatie over de JOH is binnenkort beschikbaar op www.JOHinside.nl.

Reageer op dit artikel