nieuws

vier kanshebbers op fgh vastgoedprijs

Geen categorie

Uit twintig inzendingen heeft een vakjury vier projecten geselecteerd die kans maken op de FGH Vastgoedprijs 2006.

Genomineerd zijn: Centrumplan in Etten-Leur, een nieuw winkelgebied met geïntegreerde woon- en stadsfuncties (BAM Vastgoed, Johan Matser en BVR Projectontwikkeling), kantoorgebouw De Brug in Rotterdam, geplaatst boven het fabriekscomplex van Unilever (Dura Vermeer Groep), de volledige renovatie en uitbreiding van Hotel des Indes in Den Haag (Maatschap Rive) en de herontwikkeling van de voormalige Renaultgarage in Amsterdam tot een multifunctioneel complex met parkeergelegenheid (Wibautstraat 224 v.o.f./DVM). De uitreiking van deze tweejaarlijkse prijs is op 6 november in het Utrechtse Beatrix Theater.

Reageer op dit artikel