nieuws

vastgoedbeheer ing reim uk naar dtz

Geen categorie

ING Real Estate Investment Management (ING REIM) UK heeft DTZ aangewezen als vastgoedbeheerder in een van de grootste outsourcingopdrachten van de afgelopen jaren.

De opdracht heeft betrekking op een vastgoedwaarde van 0,5 miljard Britse pond. ING REIM UK is met een beheerd vermogen van 3,5 miljard pond een van de grootste vastgoedvermogensbeheerder in het Verenigd Koninkrijk. DTZ was samen met vijf andere grote spelers in de markt uitgenodigd om mee te dingen naar deze vastgoedbeheeropdracht en behoorde uiteindelijk tot een van de drie die werd benoemd. De portfolio die DTZ zal gaan beheren, bestaat uit 55 objecten en 630 huurovereenkomsten verspreid over de UK. DTZ is sinds 2005 preferred suplier voor ING REIM. De mogelijkheid om te kunnen meedingen naar deze opdracht vloeide hieruit voort, alsmede uit de werkzaamheden die op dit moment door DTZ al voor ING REIM in Birmingham worden uitgevoerd op het gebied van vastgoedbeheer en huur/verhuur. In Birmingham beheert DTZ bijna 200.000 m2 bedrijfsruimte voor ING.DTZ UK directeur Nick Ridley: ‘ING REIM is een fantastische klant om mee samen te werken, omdat ze grote groeiplannen hebben die voor de gehele DTZ-groep tot kansen zullen leiden. Alleen al dit jaar wil ING REIM, als onderdeel van het voornemen de portfolio in de komende vijf jaar te verdubbelen, zijn activiteiten in Engeland met nog eens 1 miljard pond uitbreiden.’

Reageer op dit artikel