nieuws

Van Kessel (AM) en Van Lammeren (WP) beginnen voor zichzelf

Geen categorie

Frank van Kessel, directeur winkelontwikkeling AM Vastgoed en ook directeur België, begint samen met Patrick van Lammeren, sinds 1 juni ex-William Properties, het nieuwe retailontwikkelingsbedrijf Top Vastgoed Planontwikkeling.

Volgens Van Kessel waren beide MRE’s na een succesvolle loopbaan bij hun respectievelijke bedrijven toe aan een nieuwe uitdaging. Patrick van Lammeren (39) was de afgelopen negen jaar werkzaam bij William Properties en was onder meer nauw betrokken bij het winkelproject Piazza Center in Eindhoven, dat eerder dit jaar zijn deuren opende. Van Kessel (40) werkte eerst bij Multi Vastgoed en later, na de overname, bij AM, onder meer als directeur winkelontwikkeling en directeur België. In die posities is hij nauw betrokken geweest bij (her)ontwikkelingen als Entre Deux in Maastricht, het Musiskwartier in Arnhem en de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Hun nieuwe bedrijf, Top, dat per 1 oktober actief wordt, zal zich primair toeleggen op het herontwikkelen van winkelcentra in Nederland. Zij willen dat risicodragend samen met beleggers doen. Voor een uitgebreid interview met Van Lammeren en Van Kessel, zie het septembernummer van Vastgoedmarkt, dat vandaag bij de abonnees wordt bezorgd.     

Reageer op dit artikel