nieuws

Van Bohemen directeur TCN New Urban

Geen categorie

Saskia van Bohemen, al tien jaar werkzaam in verschillende functies bij TCN Property Projects, wordt per 1 oktober met Jacques Koolen mededirecteur van het programma New Urban.

Tot op heden voerde zij met Eric Wiemer de directie over het programma TCN Retail. Omdat het programma TCN New Urban steeds veel omvattender wordt, heeft TCN ervoor gekozen een tweede directeur aan het programma toe te voegen. De directie van TCN Retail wordt in de toekomst gevoerd door Eric Wiemer en André van der Zalm.TCN New Urban is actief in grotere gebiedsprojecten, waarbij wordt gewerkt vanuit een visie op de stedelijke en commerciële ontwikkeling van een omgeving op de lange termijn. Het betreft veelal projecten waar meerdere functies direct op elkaar moeten aansluiten, zoals woningen, kantoren en winkels rondom een te (her)ontwikkelen thema of gebied. Enkele projecten binnen het New Urban programma zijn: Reitdiep (200 woningen, winkels, kantoorruimte en een gezondheidscentrum rondom een jachthaven in Groningen) en Nimbus(een family entertainment center van ongeveer 100.000 m2 in Eindhoven).     

Reageer op dit artikel