nieuws

TCN eerste in reputatieonderzoek Building Business

Geen categorie

In een reputatieonderzoek dat is opgezet door het magazine Building Business heeft TCN Property Projects in de categorie ontwikkelaars de hoogste ‘overall’ score gekregen.

Deze week maakte Building Business de resultaten bekend van het reputatieonderzoek, dat zij heeft laten uitvoeren door ‘reputatiegoeroe’ Cees van Riel, die is verbonden aan de Erasmus Universiteit. Er werden 4000 mensen uit de vastgoedsector ondervraagd over de reputatie van vijftien projectontwikkelaars, tien adviesbureaus, tien gemeenten en tien woningcorporaties.Op de tweede plaats eindigde, met een klein verschil, ING Real Estate. Andere winnaars van het onderzoek zijn Boer & Croon (categorie adviesbureaus), gemeente Almere (categorie gemeenten) en Woonbron Maasoevers (categorie woningcorporaties). De bedoeling is dat het onderzoek in 2005 wordt gecontinueerd.

Reageer op dit artikel