nieuws

Roderick Munsters (PGGM) opvolger Jean Frijns (ABP)

Geen categorie

Roderick Munsters (41), nu nog beleggingsdirecteur bij PGGM, volgt Jean Frijns op in eenzelfde positie bij ABP.

Frijns (57) treedt volgend jaar op eigen verzoek terug, maar het is nog niet bekend wat hij gaat doen. Als beleggingsdirecteur bij het grootste pensioenfonds in Nederland was Frijns verantwoordelijk voor – en nauw betrokken bij – het vastgoedbeleid van het ABP. Frijns was onder meer de man achter de verzelfstandiging van de ABP-vastgoedfondsen KFN, Corio en Vesteda. ABP is de grootste institutionele vastgoedbelegger in Nederland. Roderick Munster studeerde economie in Tilburg en werkt sinds 1997 voor PGGM. Hij is onder meer commissaris bij Amev en de investeringsmaatschappij Alpinvest. De benoeming van Munster is goedgekeurd door het bestuur van ABP, dat wordt voorgezeten door Eelco Brinkman.     

Reageer op dit artikel