nieuws

Resultaten Leaseinvest Real Invest onder druk

Geen categorie

Het Belgische vastgoedfonds Leaseinvest Real Invest heeft over het op 30 juni afgesloten boekjaar 2003/2004 zijn nettoresultaat per aandeel zien dalen van 3,56 euro naar 2,95 euro.

Het operationeel resultaat daalde met 9,8 procent door de lagere huurinkomsten en hogere renovatie- en onderhoudskosten en kwam uit 11,4 miljoen euro. De waarde van de portefeuille liep met ongeveer 10 miljoen euro terug tot 257 miljoen euro. Het fonds belegt in kantoren in Brussel, Gent en Antwerpen, en verder in logistieke panden en winkels. De bezettingsgraad liep terug van 96,23 in het voorgaande boekjaar naar 94,1 procent. Volgens de directie is de zwakke Belgische economie de oorzaak van de povere resultaten.     

Reageer op dit artikel