nieuws

prijs voor beste bedrijfslocatie

Geen categorie

Welke bedrijfslocatie is het meest succesvol op het gebied van ruimtelijke inrichting, mobiliteit en infrastructuur? Deze locatie verdient dit jaar de Ruimte & Mobiliteit Prijs 2006.

Om kans te maken op de prijs kunnen bedrijfslocaties vanaf vandaag worden aangemeld op de website www.ruimte-mobiliteit.nl. Aanmelden is mogelijk tot 1 juli 2006. Tijdens het Ruimte & Mobiliteit Congres in oktober wordt de prijswinnaar bekendgemaakt. Na de primeur van 2005 wordt ook dit jaar de Ruimte & Mobiliteit Prijs uitgereikt met als thema Bedrijfslocaties. Bedrijfslocaties die een inspiratie of voorbeeld zijn voor andere betrokken professionals, maken kans op 10.000 euro. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 1 juli. Zowel bedrijventerreinen (industrie, transport, opslag, handel) als kantorenlocaties komen in aanmerking voor de prijs. Ook locaties met een menging van wonen en werken kunnen worden aangemeld. De verkiezing richt zich niet alleen op de aanleg van nieuwe bedrijfslocaties en het herstructureren van verouderde locaties, maar ook op oplossingen en maatregelen voor zowel het personen- als goederenvervoer. Iedereen die betrokken is bij ontwikkeling of (her)inrichting van een bedrijfslocatie kan deze aanmelden.

Reageer op dit artikel