nieuws

Op Expo Real tonen 25 Nederlandse partijen hun deskundigheid

Geen categorie

Tijdens de Expo Real 2004, van 4 tot en met 6 oktober in de Neue Messe te München, presenteren zich dit jaar naast de grote Nederlandse ontwikkelaars ook Nederlandse gemeenten, makelaars en andere organisaties.

Voor het eerst is er op de beursvloer een Holland Paviljoen waar doorlopend presentaties worden gegeven door Nederlandse partijen. Er worden op deze Duitse vastgoedbeurs 16.000 bezoekers verwacht. Hier zal de complete top van ontwikkelend Nederland aanwezig zijn: AM, Bouwfonds, ING, MAB, Redevco en TCN. Bouwfonds was in 2003 nog niet vertegenwoordigd op deze vastgoedbeurs, maar het vastgoedbedrijf heeft het evenement nu definitief in zijn agenda opgenomen. Zo’n vijftien Nederlandse organisaties hebben een gezamenlijke presentatie in het Holland Paviljoen. Een opvallende partij is Holland Randstad (G4). De andere partijen zijn Amsterdam Airport Area, Buck Consultants International, Crobus Parx (een samenwerking van drie grensoverschrijdende bedrijvenparken), gemeente Almere, Hanzevast Holding, High Tech Campus Eindhoven, NVM, Seats & Sofas en Troostwijk Makelaars. Ook Vastgoedmarkt zal prominent aanwezig zijn in het Holland Paviljoen. Enkele hoogtepunten van het Holland Paviljoen zijn: de uitreiking van de Gouden Baksteen door Troostwijk Makelaars op maandag 4 oktober om 15.00 uur met aansluitend een Holland-borrel; een ontbijtbijeenkomst met lezing door Hanzevast op dinsdag 5 oktober om 09.00 uur; een lunchbijeenkomst met lezing door NVM/Funda in samenwerking met Vastgoedmarkt op dinsdag 5 oktober om 11.00 uur; en een NVM-borrel voor internationale beleggers dinsdagmiddag vanaf ongeveer 17.30 uur Meer informatie over de Expo Real bij 2004 Pol Real Marketing via e-mail: gustave@polrealmarketing.nl.     

Reageer op dit artikel