nieuws

Norbert Bol verruilt AZL voor Kats & Waalwijk Groep

Geen categorie

Ir ing. N.J.T.

(Norbert) Bol vertrek eind mei bij AZL Vermogensbeheer. Norbert Bol is sinds 1 mei 2001 in de functie van statutair directeur AZL Vermogensbeheer werkzaam bij AZL. In die periode heeft hij in belangrijke mate bijgedragen aan de reorganisatie van AZL Vastgoed, die met de komst van Lorenzo Dorigo op 1 december jongstleden is voltooid. Daarnaast was Bol nauw betrokken bij het opzetten van de afdeling Marketing, Productontwikkeling en Investor Relations van AZL Vermogensbeheer. Bol treedt met ingang van 1 juli aanstaande in dienst van de Kats & Waalwijk Groep, waar hij de functie gaat bekleden van directeur, belast met vastgoedvermogensbeheer en -advies. Bol: ‘Ik heb drie jaar met veel plezier bij AZL gewerkt, maar ik denk dat mijn persoonlijke capaciteiten en ambities beter tot hun recht zullen komen bij de Kats & Waalwijk Groep. Ik blijf in ieder geval als aandeelhouder nauw verbonden aan AZL en zal de ontwikkelingen aldaar met grote betrokkenheid blijven volgen.’

Reageer op dit artikel