nieuws

Nominaties Vastgoedmarkt Award 2003 bekendgemaakt

Geen categorie

In het februarinummer van Vastgoedmarkt, dat vandaag verschijnt, worden de genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2003 bekend gemaakt.

De genomineerden zijn: Maarten Hulshoff (CEO Rodamco Europe), Jacques Kwak (directievoorzitter Boer Hartog Hooft), Carel de Reus (directeur Johan Matser Projectontwikkeling), Rudy Stroink (directeur TCN Property Projects) en Cor van Zadelhoff. De komende maand zullen 800 abonnees van Vastgoedmarkt worden benaderd door een onafhankelijk bureau voor de toekenning van de Vastgoedmarkt Award 2003. De naam van de winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 22 april. De twee eerdere winnaars van de Vastgoedmarkt Award waren Jan Doets, CEO ING Real Estate, en Hans van Veggel, nu vice-president van de raad van bestuur van AM.

Reageer op dit artikel