nieuws

nominaties mapic awards 2006

Geen categorie

De jury van de MAPIC Awards 2006 heeft de nominaties bekend gemaakt.

Dat zijn: – In de categorie Clothing & Fashion Accessories: Jack & Jones, Okaïdi, Geox, Quicksilver, Stradivarius, Tally Weijl en Timberland.- In de categorie Catering Outlets: Burger King, Costa Coffee, Starbucks Coffee, Istanbul Döner Kebap en Mammamia.- In de categorie Household & Electrical Goods: Iittala, The White Company, Zara Home, Leroy-Merlin en Bo Concept.- In de categorie Services: 5àsec, Fortis-Credit4me, Thomas Cook Al Rostamani en Exchange Co.- In de categorie Leisure: Game France, Game Spain, Go Sport en Smyk.- En in de categorie Health & Beauty: Bottega Verde, The Body Shop, Rituals en L’Occitane. De juryvoorzitter is dit jaar Sharon Fernandez Cavada King, director of Retail Department, DTZ Asesores Immobiliarios Internacionales (Spanje). De winnaars worden op 16 november in Cannes bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel