nieuws

multi ontkent bericht over problemen in turkije

Geen categorie

Multi Development ontkent dat er problemen zijn op het kantoor van de ontwikkelaar in Turkije.

De afgelopen week berichtte Fem Business dat expats van de projectontwikkelaar massaal zijn opgestapt. Volgens een woordvoerster van Multi Development in Gouda zijn er geen problemen op het kantoor van Multi Turkmall in Instanboel. Multi Turkmall is de joint-venture van Multi Development en de Turkse ontwikkelaar Turkmall.’We hebben daar een kantoor met tachtig mensen en het klopt dat de afgelopen maanden vier Nederlandse medewerkers om persoonlijke redenen naar Nederland zijn teruggekeerd.’ Maar de woordvoerster neemt afstand van beweringen in het artikel in Fem Business, dat hun vertrek iets te maken heeft met omkoping en corruptie of met onenigheden met de Turkse general manager. De woordvoerster: ‘In een groot kantoor als dat van ons in Istanboel gebeurt altijd wel wat, maar de teneur van dit artikel is volstrekt bezijden de waarheid. De mensen die zijn vertrokken, maakten ook geen van allen deel uit van het management. We gaan juist fantastisch in Turkije. We zijn nu bezig met een groot aantal retailprojecten in het land en openen deze zomer ons eerste winkelcentrum.’

Reageer op dit artikel