nieuws

Meeùs neemt bedrijfsmakelaardij van 3W over

Geen categorie

De Meeùs Groep neemt de bedrijfsmakelaardij van 3W in Maastricht over.

De gesprekken over deze overname bevinden zich, aldus de betrokken partijen, in een afrondende fase. Twee maanden geleden nam Meeùs Groep al Engelsing Makelaars in Arnhem over. De overdracht van de bedrijfsmakelaardij van 3W moet per 1 oktober plaatsvinden. Nico Eurlings, directeur van 3W, heeft de aanstaande overname bevestigd. Alleen de activiteiten voor derden worden overgenomen. ‘De eigen projecten blijven we zelf doen’, aldus de directeur van de in Maastricht gevestigde ontwikkelaar, die voor 50 procent eigendom is van ING RE en voor de andere 50 procent in handen is van Ward Vleugels. Bij de tak van de bedrijfsmakelaardij van 3W, die door de Meeùs Groep wordt overgenomen, werken nu zes mensen. De Meeùs Groep is een landelijk opererend makelaarsconcern, dat eigendom is van Aegon. Het bedrijf is actief op het terrein van de woning- en bedrijfsmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Het concern heeft 125 kantoren, met in totaal 2400 mensen. In Limburg heeft de Meeùs Groep vijf kantoren: in Heerlen, Maastricht, Roermond, Kerkrade en Venlo.     

Reageer op dit artikel